+ Meer informatie

Minister De Koning praat in Pal^istaii

1 minuut leestijd

ISLAMABAD (Pakistan) — De Nederlandse minister voor Ontwikkelingssamenwerking, De Koning, zal deze week met hooggeplaatste Pakistaanse functionarissen een ontmoeting hebben over mogelijkheden vo,or toekomstige economische samenwerking tussen Nederland en Pakistan, zo is door zegslieden van de Pakistaanse regering bekend gemaakt.

De Koning arriveerde gisteren in Islamabad. Hij zal de komende week besprekingen voeren met minister van Financiën Ghulmam Ishaq Khan, minister van Buitenlandse zaken Agha Shahi en minister voor Voeding, vice admiraal Mohammed Fazil Janjua. Nederland heeft als lid van de wereldbank Pakistan sinds 1963 financiële steun, leningen en kredieten verstrekt. De laatste werden grotendeels gebruikt voor de financiering van projekten op gebieden als telecommunicatie, landbouw, water- en energievoorziening, gezondheidszorg, de post en voor de ontwikkeling van het particulier bedrijfsleven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.