Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Herstmenu

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Herstmenu

5 minuten leestijd Arcering uitzetten

Salade met kippelevertjes en noten --------- Kalfsvlees met champignons in romige saus --------- Gemberbavarois met sinaasappel --------- Een glas koele droge witte wijn, bijvoorbeeld Muscadet van de Loire of een Riesling uit de Elzas, kan bij het menu worden geschonken.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van woensdag 19 oktober 1983

Reformatorisch Dagblad | 56 Pagina's

Herstmenu

Bekijk de hele uitgave van woensdag 19 oktober 1983

Reformatorisch Dagblad | 56 Pagina's