+ Meer informatie

.egiosnippers

1 minuut leestijd

DEN HAAG - Gedeputeerde Staten van ZuidHolland hebben ruim 21,5 miljoen gulden subsidie voor toeristische projecten aangevraagd bij het ministerie van economische zaken. Deze subsidieregeling maakt deel uit van het toeristisch rijksbeleid waarvoor de provincies jaarlijks projectvoorstellen kunnen indienen. De subsidieregeling is vooral bedoeld om infrastructuur in toeristische gebieden te verbeteren. Het ministerie heeft daarvoor dit jaar vier thema's aangegeven waar de provincie Zuid-Holland zich goed in kan vinden.

het ophalen van het oud papier door de gemeente gedaan. Het Kringloopbedrijf werd enige jaren geleden opgezet als werkgelegenheidsproject. In totaal werd in 1990 in Delft 1,7 miljoen kilo aan kranten, karton, tijdschriften en dergelijke opgehaald. De thema's Nederland-Waterland, de stedelijke knooppunten, het cultuurhistorisch erfgoed en de kust vormen ten slotte de

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.