+ Meer informatie

Vissen bij kampeerboer

1 minuut leestijd

Voor de man die graag wil gaan vissen, maar zijn gezin niet in de steek wil laten, is er nu een alternatief. Hengelen bij de kampeerboer. Deze ideale combinatie biedt manlief de mogelijkheid aan de waterkant naar zijn dobber te zitten turen terwijl vrouw en kinderen gezamenlijk kunnen recreƫren op het platteland. Dit voorbeeld gaf voorzitter W. van den Berg van de Stichting Vrije Recreatie bij de start van een campagne om sportvissers enthousiast te krijgen" voor het kamperen op de boerderij. De brochure "Vissen en kamperen bij de boer" kan opgevraagd worden bij Stichting Vrije Recreatie, telefoon 01837-2741.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.