+ Meer informatie

CHU steunt middenstand

1 minuut leestijd

De CHU-fractie in de Tweede Kamer staat achter het schrijven van het overlegorgaan van de centrale ondememersorgaoisatie in het irüdden- en Mtedabedrijf, waarin deze de regering op korte termijn maatrageHen vraagt voondat de mi'joenennoita in september openbaar wordit. De oodemnemersorganiisafcies hebben" deze brief vrijdag j.l. verzonden. Voügens de CHU-fractie heeft de onrust in middenstand en nu ook in de kndbouiw „ondubbelzinnig aangetoond, hoe onjuist de regering zijnbeOeid en de situatie in die sectoren heeft beoordeald", aldus de CHU in een verklaring.

Eind 3974 zal drs. P. L. Justman Jacob, voorzitter van de raden van bestuur van Estel NV Hoesch-Hoogovens IJmuiden BV alsmede lid van de raad van bestuur van Hoèsch Werke AG, zijn iunkties wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd neerleggen.

Tot zijn opvolger is met ingang van 1 januari 1975 benoemd de heer E. van Veelen, thans lid van genoemde raden van bestuur.

Het ligt in het voornemen de heer van Veelen met ingang van dezelfde datum tevens tot lid van de raad van bestuur van Hoesch Werke AG te benoemen.

De heer van Veelen, die 62 jaar oud is, werd in 1965 lid van directie (thans raad van bestuur).

De heer van Veelen is Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw en woont in Wassenaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.