+ Meer informatie

Caravan-RAI

1 minuut leestijd

De afdeling Fabrikanten en importeurs van kampeerwagens van de Nederlandsche Vereeniging „De Rijwielen Automobiel-Industrie" (RAI) heeft besloten van 14 tot en met 18 december 1972 in het RAI-gebouw in Amsterdam een Caravan Rai te houden.

Deze tentoonstelling van caravans, onderdelen en toebehoren komt In de plaats van de expositie die anders in het voorjaar van 1973 tegelijk met de Tweewieler RAI zou hebben plaatsgevonden.

Omdat beide tentoonstellingen een groei vertonen was het niet meer mogelijk hen te combineren. De leden van de caravanafdeling van de RAI vonden een tentoonstelling na de Tweewieler RAI (24 februari-4 maart) te laat met het oog op de tijdige- aflevering van nieuw^ caravans. Eerder was alleen in december voldoende ruimte in het RAI-gebouw beschikbaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.