+ Meer informatie

Computerbeurs CeBIT '92 naar record

1 minuut leestijd

VINKEVEEN - De beurs voor informatie- en telecommunicatietechniek CeBIT '92 in Hannover wordt de grootste beurs die ooit op het gebied van hard- en software is georganiseerd. Ruim 5(K)0 exposanten vullen volgend jaar (11-18 maart) bijna 307.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte.

Dat deelde CeBIT-directeur Jörg Schomburg gisteren mee tijdens een persconferentie van de Deutsche Messe AG in Vinkeveen. Het beursterrein van Hannover is qua oppervlakte het grootste ter wereld. Dit jaar bezochten ruim 575.000 mensen CeBIT'91.

In verband met verkeersproblemen in en rond Hannover is de CeBIT-directie niet uit op verdere groei van het bezoekersaantal. Ook de hotelaccommodatie is een probleem, maar daar wordt volgens Schomburg momenteel aan gewerkt. „De capaciteit wordt met 35()0 bedden uitgebreid".

Op CeBIT '92 zullen vooral produkten worden getoond op het gebied van software, netwerken en telecommunicatie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.