+ Meer informatie

Regio-s;

1 minuut leestijd

AALBURG — Op donderdagavond 7 mei a.s. hoopt drs. M. J. van Lieburg, professor aan de VU te Amsterdam, een lezing te houden over „de zieke mens in de Reformatorische traditie". Hij hoopt o.a. stil te staan bij de verpleging en pastorale zorg van toen tot heden, alsook bij de gedachtengang van CalVijn, Luther en apderen over de medische wetenschap. Deze avond wordt belegd door de Jongerenstudievereniging van de Gereformeerde Gemeente te Aalburg en begint om half acht in de vergaderzaal van dit kerkverband. Polstraat 4.

dinsdag op woensdag de 45jarige Groninger F. L. H. en diens 21-jarige zoon W. M. • H. gearresteerd op verdenking van handel in hard drugs. De politie heeft ver'der nog zeven personen aangehouden die ervan worden verdacht met het tweetal te hebben samengewerkt.

Op het moment van zijn arrestatie had F. L. H. honderd gram hard drugs in zijn bezit. Ook zijn zoon had hard drugs bij zich.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.