+ Meer informatie

COMITÉ LANDELIJKE AMBTSDRAGERSCONFERENTIES van de christelijke gereformeerde kerken

1 minuut leestijd

Zo God wil zal op zaterdag 20 aprll 1996 in de Ichthuskerk te Amersfoort de landelijke voorjaarsconferentie voor ambtsdragers worden gehouden.

Het thema van de conferentie zal zijn:

“Hoe kerkelijkte handelen bij echtscheiding en huwelijksstoornis?”

Inleider: Dr. H.J. Selderhuis te Zwolle

De conferentie beginl om 10.00 uur.

In de onmiddellijke omgeving van de Ichthuskerk is volop parkeergelegenheid. Kerkeraden zullen nog een speciale uitnodiging ontvangen.

Voor een toelichting op het thema mag worden verwezen naar de bijdrage in de rubriek Nader bekeken van de Wekker van vrijdag 9 februari 1996.

Het comité

P.S. In het maartnummer van Ambtelijk Contact werd een artikel over onze landelijke ambtsdragersconferenties in het algemeen opgenomen. Graag daarvoor de aandacht van aile ambtsdragers in onze kerken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.