+ Meer informatie

Gemeentebestuur in Zwolle werkt niet optimaal

1 minuut leestijd

ZWOLLE — Er komt een nota die moet leiden tot een beter functioneren van het gemeentebestuur in Zwolle. Dat heeft de Zwolse gemeenteraad dinsdagavond besloten.

Hieraan vooraf had burgemeester Loopstra vastgesteld dat de gemeenteraad van oordeel is voldoende ruimte van B en W te krijgen in vergaderingen en dergelijke. De spanningen tussen de raad en het college en met name burgemeester Loopstra kwamen drie weken geleden tot een uitbarsting. De burgemeester ontnam toen de fractievoorzitter van het CDA het woord. De christen-democratische fractie was daarover zo kwaad dat zij meteen de raadzaal verliet. ...,.,:.,,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.