+ Meer informatie

EEN TWEEDE BEGRAFENIS

1 minuut leestijd

Schreven we over de ontroerende teraardebestelling van die vader en zoon, omgekomen bij het vergaan van de kotter 204, ook de tweede zoon werd gevonden en we hebben zijn stof aan de schoot der aarde toebetrouwd op zaterdag 3 mei, ook vanuit de Boazkerk alhier, met het oog op de grote belangstelling, in welke rouwdienst we spraken over Psalm 39: 10: „Ik ben verstomd, ik zal mijn mond niet opendoen, want Gij hebt het gedaan”. Bijzonder heeft de Heere de diep bedroefde weduwe ondersteund en gesterkt. Doe Hij dit bij den voortgang, als het gemis zich al meer zal doen gelden.

Ook is deze week het lijk aangespoeld van de vijfde schippersknecht, wiens begrafenis heeft plaats gehad, geleid door de Hervormde predikant, Ds. Bouwman. Gedenken we de rouwdragenden verder in onze gebeden en heilige de Heere al de ernstige roepstemmen, die dagelijks tot ons komen, aan ons hart. Er is maar één schrede tussen ons en de dood. Dit bleek ook weer zo ernstig bij het vergaan van de kotter, waarbij al de bemanning, Katwijkers, zijn omgekomen. Maar ook zijn wij te land alle dagen in gevaar. Zijn we bereid?

Urk

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.