+ Meer informatie

Oud-raadslid Staphorst van ontucht verdacht

1 minuut leestijd

STAPHORST - De politie heeft een oud-raadslid van de SGP uit Staphorst aangehouden die verdacht wordt van het plegen van ontucht. Dat is gisteren naar buiten gekomen.

Een woordvoerster van het openbaar ministerie in Zwolle wilde inhoudelijk, over de omvang, vorm en ernst van de zaak niets zeggen omdat het onderzoek nog loopt. Zij kon wel bevestigen dat de voorlopige hechtenis van de 59-jarige man met dertig dagen is verlengd.

Ook van de zijde van de politie IJsselland worden er over de ontuchtzaak geen mededelingen gedaan. De verdachte is aangehouden nadat er aangifte was gedaan.

De Staphorster zat van 1974 tot 1982 voor de SGP in de gemeenteraad. Hij is geen lid meer van de partij, aldus fractievoorzitter J. Visscher van de SGP.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.