+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

Tot mijn spijt komen er de laatste tijd nogal eens klachten in van medewerkers en van lezers, dat er zoveel fouten in ons blad voorkomen. We moeten de juistheid van die klachten erkennen. De medewerkers doen hun best om goede kopij te leveren. De drukproeven worden zo goed mogelijk nagezien. Toch blijkt dit niet voldoende om tot goede afdrukken te komen. We hopen, dat dit van nu af tot het verleden behoort. Het schaadt de leesbaarheid van ons blad. We doen een dringend beroep op de drukker om zijn volle medewerking te verlenen.

Hiei volgen nog enkele correcties ten aanzien van het 4e stuk van Het evangelie van Christus: 3e kolom, 21e regel van boven staat: opdat de middelaar des afscheidsels enz,; dit moet zijn: de middelmuur. Aan de andere kant staat vlak onder de regel, die er 2 keer in staat: Gods wijde bedoelingen enz., dit moet zijn: Gods wijze bedoelingen. (25e regel van boven).

Tenslotte: we hopen elkaar D.V. zaterdag 20 april aanstaande toch te Sliedrecht te ontmoeten?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.