+ Meer informatie

Tilburg overweegt amnestie voor weedtelers

1 minuut leestijd

TILBURG (ANP) - De gemeente Tilburg overweegt net als Helmond een generaal pardon te verlenen aan weedtelers. Burgemeester Stekelenburg bespreekt dit plan begin december met politie en justitie.

Zaterdag konden weedtelers in Helmond anoniem hun weed en apparatuur inleveren. De actie was geen succes. Er kwam slechts één teler.

De gemeente Helmond vermoedt dat de grote aandacht van de media mensen ervan weerhield de spullen in te leveren. Daarom krijgen weedtelers zaterdag een nieuwe kans. Dit keer is de locatie geheim. Telers moeten de gemeente bellen en krijgen dan te horen waar ze heen moeten.

Volgens een woordvoerder van de gemeente Tilburg hangt het mede van het succes van de actie in Helmond af of ook Tilburg kwekers de kans geeft hun spullen in te leveren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.