+ Meer informatie

Het beste van Spurgeon

1 minuut leestijd

Opnieuw is in korte tijd een tweetal werken uitverkocht van deze „prins onder de predikers" uit het Engeland van een eeuw geleden. Niet vanwege nostalgische motieven: in brede kring vindt zijn oeuvre in exegetisch maar vooral homiletisch opzicht terecht grote waardering. Vast staat, dat de preken van Spurgeon naar inhoud en vormgeving zo onnavolgbaar „goed" zijn, dat zij na 100 jaar ons, mensen van de 20e eeuw, nog weten te boeien en veel eigentijdse predikers ten voorbeeld dienen. Naast de herdrukken van De Wonderen en De Gelijkenissen van de HeUand, vorig najaar met succes gelanceerd, zijn nu verschenen: TOTDAT HIJ KOMT Toespraken aan de Tafel des Heeren In eenentwintig preken worden de diverse facetten van de Avondmaalsviering, haar plaats en functie in kerk en gemeente op ontdekkende wijze belicht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.