+ Meer informatie

WERKENDAM - De

1 minuut leestijd

ZEIST — De vervuilde grond achter het politiebureau in Zeist kan worden opgeruimd. De raad stelde daarvoor gisteravond 420.000 gulden beschikbaar. De sanering van de grond was noodzakelijk in verband met het nieuw te bouwen politiebureau. Ook stelde de raad een aanvullend krediet van 40.000 gulden beschikbaar voor de bouw van een politiepost in Den Dolder.

commissie welzijn en milieu besloot gisteravond een proef te houden met enkele wijk-recyclingparkjes. Hiervoor is 50.000 gulden beschikbaar, afkomstig van een voorlopig overschot van de jaarrekening 1991. Enige tijd geleden besloot de gemeenteraad dit bedrag eenmalig ter beschikking te stellen voor het milieu.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.