+ Meer informatie

KERKNIEUWS

1 minuut leestijd

Ds. SMITS

Wanneer dit blad verschijnt, is Ds. Smits, als alles naar wens verloopt, in Amerika. Hij zou 7 maart met zijn vrouw naar de Verenigde Staten vertrekken om daar twee maanden te vertoeven. Zondag 10 maart hoopte hij in Clifton, vlak bij New York, voor te gaan. Daarna wil hij naar Grand Rapids, waar hun zoon woont, gaan om daar 3 zondagen voor te gaan. De overige zondagen hoopt hij elders het Woord te bedienen. De bedoeling is D.V. 7 mei a.s. terug te keren.

De Heere make de reis van Ds. Smits en zijn echtgenote voorspoedig en geve, dat zij ter bestemder tijd weer in ons land en in hun gemeente mogen terugkomen. Hij moge hen bewaren en hun enige Schuilplaats zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.