+ Meer informatie

Huwelijksbootje

1 minuut leestijd

Teunis van der Vliet (73) en Cornelia Verhoef (79) uit Berkel en Roderijs herdachten onlangs het feit dat zij 50 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Beiden zijn geboren in Lopikerka-] pel. Na hun huwelijk in 1^1 gingen zij in Berkel en Roderijs wonen. Daar heeft Van der Vliet 25 jaar bij een tuinder gewerkt in de tomaten- en kornkommerteelt... Later begon hij zelf een hoveniers-i bedrijf wat hij tot op 70-jarige leeftijd vol heeft mogen houden, i. Het echtpaar woont nu zelfstandig in een bejaardénwoning aan de Raadhuislaan 57. Het echtpaar herdacht het huwe- '. •lijksfeest met hun vier kinderen en tien kleinkinderen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.