+ Meer informatie

Programma op band

1 minuut leestijd

GRAVE — In het kader van de naderende verkiezingen is er voor slechtzienden, blinden, reuma-patiënten, bedlegerigen en spastici de mogelijkheid verkiezingsprogramma's van de diverse politieke partijen door middel van een cassette te beluisteren.

Volgens initiatiefnemer de vereniging „het gesproken weekblad" in Grave, zijn al enkele partijen — PPR, CDA, PvdA en PSP — op het idee ingegaan.

De visueel gehandicapten kunnen het gesproken programma tegen dezelfde voorwaarden bestellen en ontvangen bij en van de partijen, als de ziende de gedrukte versie. Volgens de vereniging is het niet uitgesloten dat er meer partijen het voorbeeld zullen volgen. Bij enkele blindenbibliotheken zijn al beginselprogramma's ingesproken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.