+ Meer informatie

figiosnippers

1 minuut leestijd

ningen en was daarna enkele jaren beleidsvoorlichter van de loco-burgemeester van Den Haag. LEEUWARDEN - De gemeentepolitie van Leeuwarden heeft gisterochtend het stoffelijk overschot aangetroffen van een onbekend persoon. Het lichaam bevond zich in een uitgebrande auto op een parkeerplaats van het recreatiegebied De Groene Ster in Leeuwarden. Dit maakte een politiewoordvoerder gisteren bekend. Identificatie van lichaam en auto is niet meer mogelijk. De politie heeft het recherchebijstandsteam ingeschakeld. Men gaat uit van een misdrijf. se politie na het mishandelen van een 32-jarige bewoner van het asielzoekerscentrum (AZC) bij Lunteren. De politie had eerder al een tweede verdachte verhoord. Het slachtoffer, afkomstig uit Sri Lanka, werd al een tijdje gevolgd en vanuit een auto beschimpt, voor het op de Meulunterseweg tot een handgemeen kwam. De twee jongens verklaarden tegenover de politie dat zij tot hun daad gekomen waren uit onvrede over de gang van zaken rondom de komst van het AZC naar Lunteren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.