+ Meer informatie

PAPENDRECHT - De

1 minuut leestijd

politie heeft de eigenaar van een tankstation aan de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht op de bon geslingerd wegens grove nalatigheid. Tijdens een surveillance ontdekte de politie de lekkage van een overvolle recyclingcontainer. De politie onderzoekt waarom de container voor afgewerkte motorolie niet tijdig is geleegd en hoeveel motorolie is weggelopen. USSELMUIDEN - Nadat hij ruim 31 jaar voor de SGP in de raad heeft gezeten, nam Aarnoutse gisteravond afscheid. Wegens de getoonde inzet voor de Usselmuider gemeenschap werd hij 's morgens door burgemeester M.' M. Markusse geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.