+ Meer informatie

Op Patmos nu geen naakt

1 minuut leestijd

ATHENE — Practisch éénstemmig heeft het Griekse parlement zich geschaard achter de beslissing van de orthodoxe patriarch van Constantinopel om het eiland Patmos voortaan heilig te nomen.

De patriarch besloot hiertoe, omdat de apostel Johannes op Pathos zijn apocalyps heeft geschreven en omdat op Patmos de officiële dialoog tussen Orthodox en Rome is begonnen.

Practische consequenties heeft de heiligverklaring van het eiland niet. Alleen maken liefhebbers van naakte recreatie op Patmos geen enkele kans. Alle partijen in het Griekse parlement waren het erover eens, dat er op het heilige eiland Patmos geen plaats is voor naaktstranden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.