+ Meer informatie

Ruim één miljoen voor „Het Slof' inLangerak

1 minuut leestijd

LANGERAK — De gemeenteraad van Langerak is akkoord gegaan met een voorstel van b en w om een krediet van ruim één miljoen gulden beschikbaar te stellen voor.de verdere realisering van het bestemmingsplan „Het Siot'=, •

Ondanks de regelmatige bouwsnelheid zal het bestemmingsplan niet voor 1982 gerealiseerd zijn. Bij de kostprijsberekening in 1978 is men daar wel vanuit gegaan.

Gezien de kostenontwikkeling is een herberekening gemaakt naar de situatie van 1 januari 1981. Daaruit blijkt dat nog ruim één miljoen gulden nodig is,voor het bouwrijp inaken van de laatste grond. Dit gebied biedt plaats aan 59 te bouwen woningen. Volgens b en w zullen er geen financiële problemen ontstaan, doordat het bouwrijp maken gelijke tred zal houden met de verkoop van de grond.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.