+ Meer informatie

SPRANG-CAPELLE

1 minuut leestijd

In Sprang-Capelle is het aantal geregistreerde misdrijven het afgelopen jaar gedaald van .309 naar 216. Dat blijkt uit een rapport van de rijkspolitie. De politie spreekt van een spectaculaire dahng bij nagenoeg alle vormen van misdrijf vergeleken bij die in de overige gemeenten van het di.strict Den Bosch. De daling is ingezet in de tweede helft van 1989 .en gaat nog steeds door. Opmerkelijk is ook de vermindering van het aantal vernielingen, zowel in Wa.spik als in Sprang-Capelle. Het aantal inbraken bij woningen in beide gemeenten is eveneens gedaald. De politie vermoedt dat de intensieve voorlichtingscampagnes ertoe hebben bijgedragen dat het percentage misdrijven sterk is verminderd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.