+ Meer informatie

Predikanten gaan en komen

1 minuut leestijd

In de Ned. Herv. Kerk neemt ds. J. Vos, beroepen te Nijkerk, op 13 maart 1977 afscheid van Putten en dan doen intrede: te Monnikendam, Zuiderwoude en Uitdam ds. A. G. Soeting uit Assen en te Bemmel ds. D. Plantinga, leraar aan het Marnix-college te Ede en voorheen predikant van de Herv. gemeente van 's-Heer Arendskerke.

In de Gereformeerde Kerken doet ds. J. Geel, voorheen te Jakarta (Indonesië) zendingspredikant van de Geref. kerk van Krimpen aan den IJssel, op 13 maart 1977 intrede te Groningen — Helpman, en kand. drs. C. W. Neve doet intrede te Donkerbroek.

Drs. A. Ferwerda, kand. te Maassluis en leraar godsdienstonderwijs en geschiedenis aan het Interconfessioneel Westlands College te Naaldwijk, wordt als zodanig op 17 maart 1977 bevestigd als predikant van de Gereformeerde Kerk van Naaldwijk.

Ds. C. van Wier, beroepen te Zwolle, neemt op 13 maart 1977 afscheid van de Baptisten Gemeente van Emmen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.