+ Meer informatie

Expositie koninklijke portretten

1 minuut leestijd

Tot en met dinsdag 19 december 1995 fungeert de raadzaal van het gemeentehuis Waddinxveen als expositieruimte waarin diverse koninklijke portretten staan opgesteld. Middelpunt van de tentoonstelling is het in opdracht van de gemeente Waddinxveen door Carla Rodenberg vervaardigde portret in olieverfvan koningin Beatrix. Van dit portret is onlangs een zeefdruk gemaakt, die als officieel staatsieportret wordt uitgegeven. De Goudse kunstenares (54) zal ook nog een aantal andere schilderijen van Hare Majesteit de Koningin exposeren.De tentoonstelling is te bezichtigen op werkdagen van 9.00 uur - 17.00 uur, donderdagavond van 19.00-20.30 uur en zaterdag van 13.00- 16.00 uur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.