+ Meer informatie

Mijn boek

1 minuut leestijd

Wie: Hanneke Doorn (29)
Woonplaats: Alblasserdam
Beroep: Parttime operatie-assistente.
Daarnaast zorg ik voor mijn twee lieve kinderen.

Laatste aankoop
„’Haal de vroedvrouw!’ van Jennifer Worth. Erg leuk om te lezen! Ik koop af en toe een boek, maar dat verkoop ik vaak weer via Marktplaats. Tenzij het een heel mooi boek is. Verder gebruik ik mijn bibliotheekpas intensief. Waargebeurde verhalen vind ik erg mooi en mijn interesse gaat ook uit naar medische verhalen.”

Mooiste jeugdboek:
„De Maarten-Gunnink serie van M. Kanis. De boeken waren erg spannend. Ik las vroeger veel. De dr. Quinn-serie en boeken van Sj. van Duinen las ik ook graag. ‘De houten speelbal’ van Henk Koesveld heb ik tijdens een autoreis naar Oekraïne voorgelezen in de auto. Alle gezinsleden vonden het spannend.”

Mijn boekenkast:
„Er staat een klein rijtje boeken beneden. De andere boeken staan op zolder. Alles is gerangschikt op genre. De boeken die beneden staan, worden intensief gebruikt. De boeken op zolder af en toe.”

De estafette gaat naar:
„Karla Vinke uit Alblasserdam.” Zij krijgt een boekenbon van 10 euro.

Redactie: Gerlinda Koetsier

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.