+ Meer informatie

Sony en Apple willen meer samenwerking

Notebook-computer in voorbereiding

1 minuut leestijd

rOKI()//KIS! - De Amerikaanse computerproducent Apple en de Japanse elektronicaproducent Sony voeren gesprekken om de onderlinge economische contacten te versterken. Hoe de mogelijke samenwerking eruit komt te zien, is nog niet bekend, zo heeft een woordvoerder van Sony in Tokio gisteren bekendgemaakt.

Volgens de zegsman „zal Sony, als tot samenwerking wordt besloten, de rol op zich nemen als leverancier van produkten". Deze rol is voor het Japanse bedrijf niet nieuw. Sony levert Apple al diskdrives en displays.

Apple-bestuursvoorzitter John Sculley zei vorig week tijdens zijn bezoek aan Japan dat hij aan het onderzoeken was of de contacten met Japanse ondernemingen aangehaald

Consulteren

Over de prijs kon hij nog niets meedelen. Hij liet doorschemeren dat er mogelijk gedacht kan worden aan een produktie bij Sony van de zaka • HEERLEN - De bouw van een groot Amerikaans handelscentrum in het CJeleendal in Heerlen gaat niet door. Hoewel de bouwaanvraag al in behandeling was, bleek het concept niet te passen in het bestemmingsplan en moest daarvoor eerst een bestemmingswijziging worden aangevraagd. Deze procedure zou te lang duren.

Hij werd geruggesteund door andere conservatieven, onder wie Robert Walker uit Pennsylvania. „We bewijzen de president hiermee een uitstekende dienst". Als het begrotingsakkoord door het Congres wordt aangenomen, belanden de VS zeker in een recessie, aldus Walker.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.