+ Meer informatie

Jeugdleven in bijbels licht

1 minuut leestijd

Binnenkort za’1 er D.V. een boekje onder deze titel verschijnen, met bijdragen van de volgende predikanten: Baan, Blom, Van der Ent, Kok, Van Leeuwen, Sneep, Slagboom en Tanis.

De titel spreekt voor zichzelf. Het boekje handelt over bijbelse figuren. Het is vooral bedoeld als geschenk, dat door kerkeraden en anderen kan worden uitgereikt aan hen, die belijdenis des geloofs afleggen.

Dit is een voorlopige aankondiging om vooral kerkeraden op dit boekje te wijzen. Het zal een om vang hebben van ongeveer 140 á 150 bladzijden en keurig gebonden f 5,50 kosten. Kerkeraden kunnen een belangrijke korting krijgen.

Mag ik kerkeraden verzoeken hier even hun aandacht aan te schenken? Wanneer u mij opgeeft hoeveel exemplaren u wenst te ontvangen, kan ik er mijn medewerking aan verlenen, dat het boekje in januari 1969 in uw bezit is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.