+ Meer informatie

Onderscheidingen

1 minuut leestijd

De heer W. J. van der Broek uit Vlaardingen werd op 20 augustus onderscheiden met de eremedaille in goud, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau. Reeds sinds 1951 is de heer Van der Broek werkzaam bij Shell-Nederland. de laatste jaren als seniormedewerker. De onderscheiding werd hem uitgereikt door burgemeester A. A. J. M. van Lier uit Vlaardingen.

Op vrijdag 16 augustus is de eremedaille in brons, verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau. uitgereikt aan de heer J. A. de Ruiter dam. uit Hardinxveld-GiessenHij ontving de versierselen uit handen van burgemeester B. van Wouwe. De 54-jarige De Ruiter kreeg de onderscheiding vanwege zijn 40-jarig dienstverband bij de Hardinxveldse Houtbouwonderneming Hahbo. De jubilaris startte zijn loopbaan als timmerman in de fabriek. Hierna volgde een periode (vanaf 1958) waarin hij werkzaam was in de montageploeg van de onderneming. De werkzaamheden bestonden toen voornamelijk uit montage en demontage van het ketenpark voor De Vries en Robbé. Momenteel werkt hij weer in de fabriek, waar

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.