+ Meer informatie

NS stopt met winterdienst

1 minuut leestijd

UTRECHT (ANP) - De treinen zijn met ingang van vandaag weer normaal volgens de dienstregeling gaan rijden. NS heeft, gezien de verbeterde weersomstandigheden, besloten af te stappen van de aangepaste winterdienst.

Sinds zaterdag 9 februari werden de intercity's tussen de Randstad en het Oosten en Noorden van het land niet meer gesplitst of gecombineerd om problemen met het (ont-)koppelen te vermijden. Daardoor moest een deel van de reizigers vaker overstappen, maar de vertragingen bleven beperkt.

Gisteren kwamen veel internationale treinen met vertragingen binnen. Onder andere de zeven Alpenexprestreinen (uit vooral Oostenrijk, Noord-Italiƫ en Zwitserland) die via Duitsland naar Nederland reden, hadden te kampen met behoorlijke vertragingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.