+ Meer informatie

Politie arresteert verdachten dood Chinese vrouw

1 minuut leestijd

ENSCHEDE - In een woning aan de Janninksweg in Enschede heeft de politie Twente in de nacht van zaterdag op zondag het lichaam van een vrouw aangetroffen. Er zijn vier verdachten gearresteerd.

Omdat onduidelijk is wat er zich in de woning heeft afgespeeld, werden de vier aanwezigen in de woning meegenomen voor verhoor. Het gaat om drie mannen van 16, 25 en 43 jaar en een vrouw van 45 jaar.

Later op de ochtend zijn de vier officieel aangehouden en in de loop van de middag in opdracht van de officier van justitie in verzekering gesteld. Allevier zijn net als het slachtoffer van Chinese afkomst. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.