+ Meer informatie

KERKNIEUWS

1 minuut leestijd

AFSCHEID Ds. KOK TK AMEIDE

Zondagmiddag 14 juli j.L half 3 werd afscheid gepreekt door Ds. R. Kok. Zijn tekst was uit Hebr. 13 vers 20 en 21. Hoofdthema: Wij bidden de God des vredes met u, en voor u. Ie door Zijn herder; 2e om Zijn Geest; 3e tot Zijn eer. Het evangelie wat wij u predikten is opdat wij zouden bidden. Na zijn afscheidswoord werd Ds. Kok toegesp roken door ouderling A. Versluis, die namens de kerkeraad en gemeente er nog op wees wat de prediking van ait evangelie voor onze gemeente betekent Dat Ds. Kok dit evangelie in de bewogenheid van zijn hart gebracht en ten volle Gods raad verkondigd had. Dat wij als gemeente bedroefd zijn dat hij van ons heen gaat. Daarna werd hij toegesproken door Ds. G. Blom, die ïamens de classis Utrecht sprak. Hij bedankte Ds. Kok voor het werk dat hij in dit deel van de kerk gedaan had, en wenste de dominee en zijn vrouw Gods zegen toe in zijn nieuwe gemeente Nijkerk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.