+ Meer informatie

Werkdruk

1 minuut leestijd

• ROERMOND (ANP) - De Roermondse rechtbank heeft gisteren de 25-jarige Venlonaar H. B. tot vier jaar gevangenisstraf veroordeeld. De man heeft van 1 februari 1990 tot 6 mei van dit jaar op grote schaal gehandeld in verdovende middelen.

Door het probleem van de op dit moment zo'n 3000 thuiszitters zien de gvt's de werkdruk toenemen, omdat zij nu ook overdag voor een groot deel van de mensen activiteiten moeten verzorgen. Zwitser vult overigens wel aan dat aan de andere kant er ook steeds meer mensen meer zelfstandig gaan wonen. „Sommigen hebben alleen maar een paar uur per week hulp nodig voor bij voorbeeld financiële zaken en het invullen van formulieren".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.