+ Meer informatie

Afspraken

1 minuut leestijd

Het is de officier van Justitie duidelijk geworden dat er van euthanasie in dit geval geen sprake is. Het slachtoffer leed niet, zoals aanvankelijk de indruk was, aan een ernstige ziekte, aldus Van Brummen. Wel zijn tussen het slachtoffer en de verdachte afspraken gemaakt.

Het mysterieuze overlijden van de Capelse weduwe werd eind vorige week door kennissen naar buiten gebracht. Drie verdachten waren toen al aangehouden: naast mevrouw S. haar even oude man en de 79-jarige mevrouw C. J. C. eveneens uit Dordrecht. Het laatste tweetal werd spoedig weer vrijgelaten.

Zowel de huisarts als de gemeentelijke lijkschouwer weigerde een verklaring af te geven dat het slachtoffer een natuurlijke dood was gestorven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.