+ Meer informatie

Amfetaminemakers gearresteerd

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — De afdeling narcotica van de Amsterdamse politie heeft deze week zes mensen gearresteerd, die verdacht worden van het vervaardigen van amfetamine.

In een woning in de Kinkerstraat vond de politie zeven en een halve kilo pep en dertig kilo mengpoeder. Verder werden aangetroffen diverse mengbekers, weegschalen en een revolver. Drie mannen en een vrouw, die zich in de woning bevonden, werden aangehouden. Het zijn de 35-)arige E. L., de 30-jarige R. G., de 35-jarige N. W. en de 36-jarige S.Z.

Het spoor leidde verder naar een woonboot aan de Jacob van Lennepkade, waar de politie een machine voor het maken van tabletten aantrof en elfhonderd amfetaminepillen. Daar werden gearresteerd H. H. (25) en A. V. (42). Alle verdachten zijn volgens dé politie afkomstig uit Amsterdam en omgeving.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.