+ Meer informatie

Schoolgebouw in Capelle wordt sociaal centrum

1 minuut leestijd

CAPELLE A/D IJSSEL - Het voormalige schoolgebouw De Cirkel aan de Anjerstraat-Fresiastraat in Capelle-Schenkel wordt tot nieuw sociaal-cultureel centrum omgebouwd. De verbouwing en aanpassing kost 200.000 gulden.

Het huidige, nabijgelegen culturele centrum, Capelseweg 5 (exclusief het politiek omstreden jongerencentrum aan de Bermweg 69) is dringend aan een opknapbeurt toe. De renovatie kost 212.500 gulden.

De verbouwing en herinrichting van het voormalige schoolgebouw wordt op totaal 200.000 gulden besomd. Dit bedrag is nodig voor een „sobere renovatie", waarna het pand onderdak kan bieden aan de vrouwenwerkgroep Capelle, de stichting ASA (Antillianen, Surinamers en Arubanen), de stichting Vrouwentrefcentrum en de stichting Wereldwinkel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.