+ Meer informatie

Opgemerkt

1 minuut leestijd

Deze rubriel^iis bedoeld om te reageren op de redactionele inhoud van het RD. Alle inzendingen (maximaal 30 rege's) moeten voorzien zijn van naam en adres van de schrijver en de titel van deze rubriek. De redactie behoudt zich het recht van bekorting voor. Plaatsing van ingezonden stukken betekent niet dat de hoofdredactie met de inhoud daarvan instemt. Brieven die niet worden opgenomen, worden niet teruggestuurd. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd. een verloren zondaar voor Gods voeten neer. Zo'n zondaar geeft zich toch over aan Gods gerechtigheid en hoogheid en verdoemd zichzelf toch? Dit acht ik toch die tussenregels die nodig zijn om door het geloof tot Christus te komen, of niet? Althans, zo wordt mij dat steeds geleerd!

J. van Belzen Klaproosstraat 20 4341 JV Arnemuiden

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.