+ Meer informatie

Lelystad: huren niet

Regeling met ministerie

1 minuut leestijd

LELYSTAD — In het kader van de huurharmonlsatieregeling 1981 is voor een aantal complexen woningen In Lelystad een overgangsregeling met het ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening overeengekomen. Daarbij blijft de huurverhoging In Lelystad In 1981 tot maximaal tien procent beperkt.

Brokx die onlangs een bezoek aan Lel stad bracht. Toen reeds werden de pi blemen die de toepassing van de hui harmonisatie 1981 in Lelystad ople\ ren met de staatssecretaris besproke De problemen worden met name v« oorzaakt door omzetting van een gro aantal woningen in woningwetwoni gen. Deze woningen zijn voor de f meentewording van Lelystad op e landelijk afwijkende financieringsw ze tot stand gekomen. De huurharm nisatie 1981 zou in een aantal gevall tot relatief hogere aanpassing van huren bij deze woningen hebben geleid

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.