+ Meer informatie

.egiosnippers

1 minuut leestijd

DEN HAAG - Het Haagse SGP/GPV/RPF-raadslid drs. M. P. H. van Haeften heeft het college van B en W verzocht de zondag als publieke rustdag te respecteren. Van Haeften doet dit naar aanleiding van het feit dat door de afdeling milieu van de dienst stadsbeheer voor de tweede achtereenvolgende keer op de eerste zondag in september in de visafslag in Scheveningen een voorlichtingsdag is gehouden over ge.scheiden ophalen van afval. Hij wijst er op dat gemeentepersoneel hierdoor onnodig op een zondag aan het werk is gezet en dat een deel van de Haagse bevolking verhinderd werd deze dag bij te wonen.

het begin vormde van een grot. Stankoverlast en stagnatie in de afvoer van rioolwater waren het gevolg. Ook voor het verkeer had dit nare gevolgen kunnen hebben, maar het fundament van de weg was stevig genoeg dit te voorkomen. Inmiddels is het probleem bijna verholpen maar het betekent voor de gemeente Binnenmaas een financiële tegenvaller van 22.000 gulden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.