+ Meer informatie

ALPHEN A/D RIJN - Al-

1 minuut leestijd

DELFT - De Delftse politie heeft zaterdagavond een 22-jarige inwoner van Delft aangehouden in verband met een aanranding en een verkrachting vorige week. Dat maakte de politie gisteren bekend. Tijdens verhoren bekende de man zestien andere gevallen van aanranding en verkrachting te hebben gepleegd in en om Delft sinds december vorig jaar. De man kon worden gearresteerd nadat zaterdag een compositiefoto van hem in de plaatselijke pers verschenen was.

phen is als eerste gemeente in Zuid-Holland begonnen met een verkeersveiligheidsproject op middelbare scholen. De cursus omvat onder meer lessen voor brugklassers, die daardoor kunnen leren hoe zij zo veilig mogelijk van en naar school kunnen gaan. Het project kost jaarlijks 18.000 gulden. De helft van de kosten komt voor rekening van de directie Zuid-Holland van Rijkswaterstaat en het Provinciaal Orgaan Verkeersveiligheid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.