+ Meer informatie

Bij de aanvang van de tweede jaargang

2 minuten leestijd

De eerste jaargang van ons blad is verschenen. Dit is het eerst nummer van de tweede. De Heere heeft — zo is ons op allerlei wijze gebleken — het blad willen zegenen. Het vond bij velen in het ganse land een goede ingang. Dit geeft ons moed om op de ingeslagen weg voort te gaan.

Ds. Baan komt met een serie artikelen, getiteld: Op de Wachttoren.

De bedoeling daarvan is duidelijk. Wij willen ook overigens er naar streven, dat het blad aan het doel blijft beantwoorden. In het eerste nummer van de vorige jaargang is hierover geschreven.

Van verschillende zijden wordt er op aangedrongen ook kerkelijke berichten op te nemen. De commissie van redactie heeft daarom besloten deze te plaatsen, voor zover zij daarvoor naar het oordeel van de redactie in aanmerking komen. De berichten kunnen dus aan het adres van de redactie worden ingezonden.

Wij willen nog enkele opmerkingen maken. Het aantal lezers van het blad moet worden vermeerderd om allen, die met ons doel instemmen, te bereiken. Zijn er onder de lezers niet, die in hun omgeving voor het blad willen werken? De administrateur zal op verzoek gaarne proef-exemplaren zenden, zoals hij meermalen geschreven heeft.

Dank zij vele giften en overbetalingen was er aan het einde van de eerste jaargang geen tekort. Voor alle financiële en andere medewerking zijn wij dankbaar. Ook voor de nieuwe jaargang kunnen wij de giften en overbetalingen niet missen. Mogen we weer op uw medewerking in dit opzicht rekenen?

Verder willen we graag meer advertenties aantrekken, voor zover deze geschikt zijn voor plaatsing in ons blad. Zijn er niet onder onze lezers, die advertenties of familie-berichten hebben te plaatsen? Deze worden gaarne door de administratie ingewacht.

Zo gaan we dan de tweede jaargang in, met de hartelijke begeerte, dat de Heere deze arbeid krone met Zijn onmisbare zegen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.