+ Meer informatie

Beslissini

1 minuut leestijd

De Stanislaw Dubois wordt zoa rijkswaterstaat heeft opgedragen ric! ting Noord-Noordwest gesleept. Daa voor bevond het schip zich met de vli slepers op ongeveer vijf mijl uit < kust van Scheveningen. Volgens e( woordvoerder van Waterstaat gaf < kapitein aanvankelijk geen gehoor as de opdracht om een positie in te m men, die verder uit de kust ligt.

Het standaard-fregat hr. ms. Ca lenburgh van de koninklijke marine ook in de buurt van het Poolse schi] Een woordvoerder van rijkswaterstai verklaarde dat de definitieve besli sing omtrent het wel of niet tot zinke brengen van het schip vooralsnog do< de eigenaar van de „Dubois", dfe Pi lish Ocean Lines, moet worden geni men.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.