+ Meer informatie

Arrestaties na roof bij defensie

1 minuut leestijd

WOENSDRECHT - De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren een 24-jarige man uit Hooge Zwaluwe aangehouden die verdacht wordt van het stelen van meetapparatuur vanaf vliegbasis Woensdrecht.

De gestolen apparatuur wordt onder andere gebruikt bij het onderhoud van vliegtuigmotoren.

De verdachte is een medewerker van een bedrijf dat op de vliegbasis werkzaamheden verrichtte. In zijn woning zijn de gestolen goederen aangetroffen. De marechaussee heeft deze in beslag genomen. De verdachte zit nog vast. Hij heeft inmiddels een bekennende verklaring afgelegd.

Eind november heeft de marechaussee eveneens een man opgepakt voor diefstal van brandstof, schoonmaakmiddelen, batterijen, militaire uitrustingsstukken en gereedschappen. De 44-jarige verdachte zou de goederen tussen begin 2006 en eind 2009 hebben gestolen op de Oranjekazerne in Schaarsbergen. In verband met het onderzoek is de aanhouding van de man pas gisteren bekendgemaakt. De verdachte is een burgermedewerker van defensie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.