+ Meer informatie

Nieuw jasje voor De Christen tegen „wegkwijning"

1 minuut leestijd

BOSCH EN DUIN - De nieuwe opzet van De Christen, orgaan van de Unie van Baptisten Gemeenten, is nodig omdat „het lezerstal en elan dreigden weg te kwijnen". Dat meldt het jongste nummer van De Christen, dat in een nieuw jasje is gestoken.

Ds. G. Bosveld, lid van de Unie Commissie, vindt dat de huidige „groeistoornis" van het Uniecontactorgaan eigenlijk niet kan. „Geestelijke achteruitgang of ontmoediging zijn geen onvermijdelijke natuurverschijnselen waar je machteloos tegenover staat! Je kunt er wat aan doen!" schrijft hij. De Baptisten Gemeenten zijn volgens hem gemeenten met een zending en een „hoogst dringende boodschap".

Het blad De Christen noemt hij „een nieuw blad voor een eeuwige boodschap". In het 'nulnummer' drukt ds. Bosveld het verlangen uit om door middel van De Christen Gods roem „veelkleurig te uiten". Hij roept op tot abonneewerving.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.