+ Meer informatie

Recensie

1 minuut leestijd

P.D.J. Buijs e.a., Goede Moed, dagkalender 2018. Uitgeverij Buijten en Schipperheijn, Amsterdam 2017, 189 blz.,ISBN 978-90-5881-969-7, € 9,15, groot formaat € 14,50.

Een jaar geleden publiceerde ons documentatiecentrum een overzicht van meditaties en behandelde Bijbelteksten en auteurs van 50 jaar Goede Moed. Zo’n overzicht brengt je onder de indruk: wat een goudmijn aan overdenkingen inmiddels! Eigenlijk jammer, dat zulke teksten “eendagsvliegen” zijn. Inmiddels is de 52ste editie verschenen. In het genoemde overzicht werd gememoreerd, dat Ds. J. Oosterbroek een van de predikanten was met de meeste bijdragen: dat waren er toen 24. Vele jaren lang heeft ds. Oosterbroek deel uitgemaakt van de redactie, tot aan zijn overlijden in het afgelopen jaar. In de editie 2018 is een laatste bijdrage van hem opgenomen, voltooid door zijn zoon ds. J. Oosterbroek uit Ruinerwold.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.