+ Meer informatie

Kamerconiinissie overlegt met Van der Stoel over Cyprus

1 minuut leestijd

PUNTA ARENAS — Bemanningsleden van de gestrande Nederlandse mammettanker „Metuia" genieten van een verkoelende dronk aan de Chileense wal.

De vaste Tweede Kamer-commissie voor buitenlandse zaken heeft volgende week donderdagmorgen 22 augustus een mondeling overleg met minister Van der Stoel van buitenlandse zaken over de recente ontwikkelingen rond Cyprus. Het overleg draagt een besloten karakter.

Het initiatief voor dit overleg is genomen door de commissievoorzitter Dankert (PvdA). Nadat minister Van der Stoel donderdag vervroegd van vakantie was teruggekeerd, kreeg hij het verzoek met de Kamercommissie van gedachten te wisselen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.