+ Meer informatie

Inspraag over Oosterschelde

1 minuut leestijd

DEN HAA G— Verkeersminister Westerterp vindt het niet nodig dfe verschillende belangengroeperingen, die afsluiting van de Oosterschelde onnodig en ongewenst achten, alsnog te horen bij de voorbereiding van de besluitvorming over de Oosterschelde. Volgens de minister zijn de belangengroeperingen destijds door de commissie Oosterschelde in staat gesteld hun wenseji kenbaar te maken.

In zijn antwoord wijst de minister er op, dat de rijksplanologische commissie volkomen vrijgelaten is te adviseren op de wijze die zij gewenst acht. Ook zegt de minister dat het nog steeds aan iedereen vrij staat zijn bezwaren en of opmerkingen over een bepaalde oplossing, kenbaar te malcen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.