+ Meer informatie

Groningers verdacht van inbraken

1 minuut leestijd

GRONINGEN — De politie in CJroningen heeft twee mannen aangehou•den op verdenking van het plegen van een serie inbraken in Groningen en omgeving. Bovendien heeft de politie zes helers aangehouden. De buit bedraagt volgens de politie, die verdere aanhoudingen niet uitsluit, zeker vele tienduizenden guldens.

De twee verdachten, 22 en 24 jaat éüA en beiden afkomstig uit Groningen, gingen volgens de politie vaak inbreken' in opdracht van de belangrijkste heler;., een 44-jarige Groninger. Bij de laatste" heeft de politie en groot deel van de buitteruggevonden. De politie kwam eeB, paar weken geleden op het spoor van deverdachten na een inbraak in een woning, waarbij voor ongeveer zeventigduizend gulden aan antiek werd 'ge^ stolen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.