+ Meer informatie

ONTMOETINGSDAGEN IN 1973

1 minuut leestijd

De datums, waarop we in het lopende jaar onze ontmoetingsdagen zullen houden zijn al vastgesteld en in ons blad medegedeeld, namelijk D.V. 28 april en 25 augustus a.s. Laat ieder deze data noteren en er rekening mee houden. We hopen weer goede samenkomsten te mogen hebben.

De eerste ontmoetingsdag zal weer te Dordrecht zijn. De kerk van Dordrecht-centrum wordt voor ons een bekende plaats van samenkomst. De namen van de sprekers zijn al in het vorige nummer genoemd. Het onderwerp waarover de beide hoofd-sprekers aandacht zullen vragen is slechts ten dele bekend. We hopen in het volgende nummer de juiste onderwerpen te kunnen noemen. De tweede ontmoetingsdag zal deze keer te Doornspijk zijn. We hopen dan samen te komen in de Hervormde kerk, die daarvoor welwillend beschikbaar werd gesteld, wat we uiteraard zeer op prijs stellen. We hebben daardoor weer een plaats van samenkomst, die voor de bezoekers uit het noorden gunstig ligt. Nadere mededelingen omtrent deze ontmoetingsdag zullen te zijner tijd volgen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.